Over KDV De Snuffeltuin

Even Voorstellen

Over Kinderdagverblijf de Snuffeltuin

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin is opgericht in april 2017 door Kelly en Samara de Waal. Het kinderdagverblijf is gelegen in Druten aan de Klepperheide 27, 6651 KM. Voor de dagelijkse werkzaamheden bundelen Kelly en Samara de Waal hun krachten samen.

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin is een particulier, kleinschalig kinderdagverblijf, bestaande uit 3 verticale groepen. In deze groepen staan een huiselijke sfeer, vertrouwen en veiligheid centraal en wordt er gewerkt vanuit het thema “buiten is gezond“. Naast onze ontdekkings- en moestuin leven er buiten ook verschillende dieren zoals cavia`s en konijnen. Binnen in de Snuffeltuin hebben wij nog een aantal vissen. Voor kinderen die ook graag buiten willen spelen, leren en ontwikkelen is kinderdagverblijf de Snuffeltuin de ideale plek.

Naast het buiten spelen, is het ook mogelijk om in buitenbedjes te slapen. U als ouder heeft de keuze om kinderen buiten of binnen te laten slapen. Binnen beschikken wij over 6 slaapkamers, waardoor wij kinderen een eigen plek om te rusten kunnen bieden. Dit concept is uniek in de omgeving!

De algehele kwaliteit van dienstverlening staat bij ons voorop. Door te voldoen aan de wettelijke eisen van de kinderopvang, kunnen kinderen zich hier thuis en beschermd voelen. Kinderdagverblijf de Snuffeltuin richt zich op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en om de kwaliteit en kleinschaligheid te borgen, is er plaats voor maximaal 48 kinderen.

U heeft de keuze uit diverse vormen van dagopvang. Wij bieden hele, halve, verlengde of flexibele dagopvang aan tussen 40 en 52 weken. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor evacuatie-opvang.

Ontdek, Voel en Beleef

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin

Contact Ons Op

Kom je Bij ons Spelen?

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin biedt een tweede thuis dicht bij huis!