De 2 Zussen

Zusonderneming Duo

De 2 zussen

Hallo, Wij zijn Kelly en Samara de Waal en hebben een leeftijd van 25 en 30 jaar. Wij zijn twee zussen, geboren en getogen in Ewijk.

Hallo,

Wij zijn Kelly (1993) en Samara de Waal (1988) twee zussen, geboren en getogen in Ewijk.

Kelly is gediplomeerd als pedagogisch medewerkster niveau 3 en moeder van twee kinderen. Samara is gediplomeerd als verzorgende niveau 3, differentiatie kraamzorg en moeder van drie kinderen.

Kelly heeft altijd al de ambitie gehad een eigen kleinschalig kinderdagverblijf op te richten. Deze ambitie in combinatie met de negen jaar werkervaring in de kinderopvang van Samara en ons hart voor kinderen, hebben ons doen besluiten onze krachten te bundelen.

Als zussen streven wij hetzelfde doel na; we willen de waarden die wij meekregen uit onze warme en liefdevolle opvoeding delen met nieuwe generaties.

Het kinderdagverblijf dat wij willen, is er een die wij onze eigen kinderen en familie ook zouden toewensen. Hierbij horen mooie grote ruimtes om in te spelen en een omgeving waarin alles veilig en schoon is. In onze familie is iedereen welkom en ieder kind kan dan ook rekenen op een warm onthaal.

De naam Snuffeltuin is voortgekomen uit onze ideeën over een groene ontdekkingstuin en in april 2017 was kinderdagverblijf de Snuffeltuin een feit. Het is een warm familiebedrijf dat een tweede thuis dicht bij huis wil bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor uw kostbaarste bezit willen wij diegenen zijn waarop hij of zij kan bouwen. Een bekend gezicht dat geruststelt, dat uitnodigt om te durven en te doen, dat garant staat voor een vertrouwde routine waarbij hij of zij zich goed voelt.

Doordat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn en wij alles delen met het team, kunnen wij flexibel omgaan met vragen en weten we wat er speelt binnen het kinderdagverblijf. Dit uit zich in korte lijntjes en een laagdrempelige communicatie.

Ontdek, Voel en Beleef

De Snuffeltuin

Kom je bij ons spelen?

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin biedt een tweede thuis dicht bij huis!