Openingstijden & Tarieven

Tarieven

Tarief & Voorzieningen

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin biedt een all-in tarief van €10,20 per uur. Dit tarief geldt voor vaste opvang (flexibel bedraagt €10,70) . Betalingen aan de Snuffeltuin geschieden via automatische incasso in de maand voorafgaand aan de afname. Maandelijks ontvangt u een factuur met de specificatie van de volgende maand.

Onder ons all-in tarief verstaan wij:

Bovenstaande is met uitzondering van speciale voedingen, zoals bij een allergie. Indien uw baby geen Nutrilon gebruikt, vragen wij u deze voeding zelf mee te nemen.

Benieuwd naar de kinderopvangtoeslag? Op de website van de Belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te zien wat u terug krijgt voor de kinderopvang. Klik hier om direct naar de proefberekening te gaan.

Ontdek, Voel en Beleef

De Snuffeltuin

Uren Overzicht

Flexibele Beschikbaarheid

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin biedt ook flexibele opvanguren. Zo kunt u kiezen uit vervroegde en verlengde opvang van 06:30 tot 18:00 uur. Let op: voor vervroegde en verlengde vragen wij géén extra kosten. Dit valt onder het normale uurtarief. In overleg zijn wij bereid een uitzondering te maken wat betreft de openings- en sluitingstijden.

Bij kinderdagverblijf de Snuffeltuin zijn u en uw kind(eren) 52 weken per jaar welkom gedurende onze openingstijden van 06:30 tot 18:00 uur. In de zomervakantie en kerstperiode zijn wij ook geopend; op zaterdag, zondag en algemeen erkende feestdagen zijn we gesloten. Deze feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en eerste en tweede Kerstdag. Wanneer de opvangdag van uw kind(eren) op een erkende feestdag valt, kunt u deze dag(en) ruilen. Op kerstavond en oudejaarsavond zijn we om 16:00 gesloten.

Openingstijden

Maandag

06:30 – 18:00

Dinsdag

06:30 – 18:00

Woensdag

06:30 – 18:00

Donderdag

06:30 – 18:00

Vrijdag

06:30 – 18:00

Kom je bij ons spelen?

Kinderdagverblijf de Snuffeltuin biedt een tweede thuis dicht bij huis!